RAVINTOLAYRTTITARHAT
Asiakas: Helen Oy & Palmia
Konsepti: RaivioBumann
Ravintolayrttitarha-konsepti on kehitetty erityisesti henkilöstöravintoloiden tarpeisiin.
Esimerkki-case, Puron yrttitarha on Helenin pääkonttorin Sähkötalon katolla oleva vehreä, lähiruoan keidas. Luomuyrtit käytetään henkilöstöravintolassa ja ravintolan työntekijät osallistuvat ruoan kasvatukseen. Sähkötalon erityinen Aallon arkkitehtuuri ja visuaalinen ilme on huomioitu kasvielementtien suunnittelussa.
Esimerkki-case, Puron yrttitarha on Helenin pääkonttorin Sähkötalon katolla oleva vehreä, lähiruoan keidas. Luomuyrtit käytetään henkilöstöravintolassa ja ravintolan työntekijät osallistuvat ruoan kasvatukseen. Sähkötalon erityinen Aallon arkkitehtuuri ja visuaalinen ilme on huomioitu kasvielementtien suunnittelussa.
Ravintolayrttitarha luo lähiruokakulttuuria, konkretisoi urbaania ruoantuotantoa ja tekee ympäristöstä viihtyisämmän. Yrttitarhan laajennus sisätiloihin on mahdollista.

